Welkom bij Leergeld Katwijk

Leergeld Katwijk richt zich onder andere op schoolgaande kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Wij proberen sociale uitsluiting te voorkomen, door ervoor te zorgen dat kinderen mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Wij vergoeden kosten die niet of slechts gedeeltelijk door een andere voorziening worden vergoed. Via deze weg biedt Stichting Leergeld elk kind een kans om mee te doen! Hoewel onze focus voornamelijk ligt op de leeftijdscategorie 4 tot 18 jaar, helpen wij in sommige gevallen ook ouders met kinderen tot 4 jaar.

Momenteel zijn stichting Leergeld en de gemeente Katwijk in gesprek om de mogelijkheden voor het uitbreiden van het kindpakket te bespreken. Wij houden u op de hoogte via deze pagina over eventuele aanpassingen van het kindpakket.

Kindpakket Leergeld Katwijk
Het kindpakket van gemeente Katwijk bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Jarige Job verjaardagsbox
  • Fiets voorgezet onderwijs
Meedoen aan Sport en Cultuur
Wilt uw kind meedoen aan een sport- en cultuuractiviteit in de gemeente Katwijk? Dat kan! Meer informatie over meedoen vindt u op de websites van het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds. Ga naar: http://www.jeugdsportfonds.nl/fonds/zuid-holland/ of https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/zuid-holland/.

Let op: Aanvragen bij Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds kunnen alleen via een intermediair worden aangevraagd. Dit kan onder andere via uw begeleider, maatschappelijk werker of de sport- en cultuurvereniging.

Vragen? Mail ons!
Stichting Leergeld is een vrijwilligersorganisatie. Stel daarom de vragen altijd per mail via: info@elkkinddoetmee.nl. Wij nemen dan per mail of per telefoon contact op. Zo worden uw vragen beantwoord. Vermeld bij het stellen van een vraag of opmerking altijd uw naam, de naam van uw kind, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer. Indien u vragen heeft over een ontvangen pas, vermeld dan altijd het pasnummer dat op de achterzijde van de pas staat.