Contact Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden

Correspondentieadres:
Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden
Postbus 7121
2701 AC Zoetermeer
E: info@elkkinddoetmee.nl
T: 079-316 23 84

Vragen?
Heeft u dringende vragen? Stel deze dan per e-mail. Vermeld hierin altijd de naam en geboortedatum van uw kind en uw adresgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Is e-mailen geen optie? Dan kunt u terecht op het telefonisch spreekuur van dinsdag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Met uitzondering van officiële feestdagen.

Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden is elke vrijdag en tijdens alle schoolvakanties gesloten. Aanvragen kunnen wel dag en nacht via onze site worden ingediend.

Adreswijziging doorgeven
Bent u onlangs verhuisd? Dan is het belangrijk dat u uw nieuwe adres aan ons doorgeeft. Als u dit niet doet, worden de voorzieningen die u heeft aangevraagd naar uw oude adres gestuurd. Stuur een e-mail met uw gezinsnummer, uw oude adresgegevens en uw nieuwe adresgegevens naar info@elkkinddoetmee.nl. Wij passen uw gegevens aan, zodat u de aangevraagde voorzieningen op het juiste adres ontvangt.

Functionaris voor de gegevensbescherming
Vragen ten aanzien van de bescherming van persoonsgegevens door Leergeld kunnen worden gesteld aan de functionaris van de gegevensbescherming. Vragen die geen betrekking hebben op de bescherming van persoonsgegevens, worden niet in behandeling genomen via dit e-mailadres. Voor overige vragen kunt u mailen naar info@elkkinddoetmee.nl.

Functionaris voor de gegevensbescherming: Dhr. M. Schutjens
E-mail: bestuurssecretaris@elkkinddoetmee.nl