Informatie en voorwaarden bijdrage verplichte laptop/tablet/chromebook

Leergeld verstrekt een bijdrage voor een laptop/chromebook/tablet wanneer deze verplicht wordt gesteld door de school van het kind. Zorg ervoor dat u eerst een aanvraag bij ons indient voordat u de laptop bestelt bij de leverancier. Wordt er geen laptop verplicht gesteld door school? Dan komt u niet in aanmerking voor een vergoeding, maar kunt u een laptop van Leergeld aanvragen. Klik hier voor het aanvragen van een laptop. 

U kunt bij Stichting Leergeld een schoolbijdrage voor een verplichte laptop/chromebook/tablet aanvragen voor een kind als de aanvraag voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Het inkomen van de ouder is niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm of er zijn aantoonbare, hoge schulden.
  • Het kind zit op de middelbare school.
  • Het kind is niet ouder dan 17 jaar.
  • Het kind heeft in de afgelopen 5 jaar geen laptop, computer of verplichte bijdrage voor een laptop ontvangen van Stichting Leergeld.

Gelden alle bovenstaande voorwaarden? Dan kunt u doorgaan naar het aanvraagformulier. In het aanvraagformulier kunt u bij de voorzieningen ‘laptop bijdrage’ aanvinken. Wilt u meer dan één voorziening aanvragen? Ga terug naar de vorige pagina en lees eerst die voorwaarden alvorens uw aanvraag in te dienen.