Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Leergeld Zuid-Holland Midden werkt zoveel mogelijk met vrijwilligers. Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in Gemeente Krimpenerwaard, die zich door middel van huisbezoeken in willen zetten voor kinderen in deze gemeenten.

Tijdens deze huisbezoeken is het de bedoeling dat er samen met het gezin bekeken wordt welke voorzieningen het gezin nodig heeft. De vrijwilliger kan vervolgens helpen met het indienen van de aanvragen. Daarnaast heeft de vrijwilliger een signalerende functie en wanneer hij/zij opmerkt dat het gezin ook baat zou hebben bij hulp van andere organisaties als de Voedselbank en dergelijke, wordt er van hem/haar verwacht dat hij/zij het gezin hierop attendeert.

Wilt u graag kinderen in armoede helpen en wordt u enthousiast bij het lezen van bovenstaande functieomschrijving? Neem dan contact met ons op door te mailen naar communicatie@elkkinddoetmee.nl. Vermeld in de e-mail uw telefoonnummer en waarom u geïnteresseerd bent in de vrijwilligersfunctie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.