Stichting Leergeld nodigt kinderen uit voor de SamenLoop voor Hoop.

Stichting Leergeld nodigt kinderen uit voor de SamenLoop voor Hoop.

Dit jaar vindt op 22 en 23 juni de SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding weer plaats in Zoetermeer. Dit is een 24 uur durende estafette wandel, waarmee geld voor onderzoek naar kanker wordt opgehaald. Een team van Leergeld loopt dit jaar mee met de estafette en wil daarnaast graag iets extra’s doen.

KinderLoop
Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen, wordt er op 23 juni om 11:00 uur een KinderLoop van 24 minuten georganiseerd. Helaas krijgen in Nederland ongeveer 550 kinderen per jaar kanker en via deze speciale wandeling van kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel. Daarnaast kunnen ze even bewust stilstaan bij alle kinderen in Nederland die kanker hebben of hebben gehad. Om dit te stimuleren vergoedt Stichting Leergeld de inschrijvingskosten voor 100 kinderen! En dit bedrag komt direct ten goede aan het KWF voor kankeronderzoek.

Is uw kind tussen de 4 en 18 jaar oud en wilt uw kind ook meedoen met de KinderLoop? Schrijf uw kind dan voor 10 mei in door een e-mail te sturen naar info@elkkinddoetmee.nl, ter attentie van Sofyan en met als onderwerp “Samenloop voor Hoop Zoetermeer”.

De Samenloop voor Hoop wordt gehouden op en rond het terrein van de Atletiekvereniging ARV Ilion te Van der Hagenstraat 36, 2722NT Zoetermeer.