Communicatiemiddelen voor Social media

U kunt ons helpen om meer kinderen in armoede te bereiken.

Helpt u mee om Leergeld op Social media kanalen te delen om zo meer gezinnen in armoede te bereiken?

Wij hebben onderstaande communicatiemiddelen ontwikkeld voor maatschappelijke organisaties, scholen, gemeenten, bibliotheken, jeugdgezondheidszorgen, (school)maatschappelijk werkers, voedselbanken en kledingbanken en andere betrokkenen zodat jullie gemakkelijk Leergeld Zuid-Holland Midden kunnen delen met de gezinnen in de minima zodat elk kind kan meedoen. Wij hebben hiervoor meerdere onderwerpen waaruit gekozen kan worden.

Wat kunt u doen?

U kunt berichten van onze Facebookpagina delen op uw eigen Social media.

Stel zelf Social media berichten van ons samen: Wij hebben voor u standaard lay outs gemaakt van onze basisvoorzieningen en tijdelijke projecten. Daarbij hebben wij ook teksten geschreven, deze vindt u direct eronder. Zo kunt u zelf berichten namens ons kiezen en plaatsen op uw Facebookpagina om ouders op te hoogte te stellen van onze voorzieningen.

Samen zorgen wij dat alle kinderen mee kunnen doen!

P.s. controleer altijd op onze website of de voorziening beschikbaar is in de gemeente waar je hem deelt.

Facebook verhalen 

Facebookverhalen worden veel bekeken. Deelt u één van onderstaande afbeeldingen in uw Facebookverhaal? Door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken kun u de afbeelding op uw apparaat slaan. U kunt bij Facebook verhalen onze website www.elkkinddoetmee.nl erbij toevoegen. Zo verwijst u ouders direct naar onze website.

Facebook berichten

U kunt ons helpen om de zichtbaarbeid van Leergeld te vergroten door Facebookberichten van ons te delen op uw eigen pagina. Wij hebben een ruim assortiment met thema’s waar u uit kunt kiezen, u kan in de praktijk een kalenderjaar lang elke maand een nieuw bericht van ons kunnen delen. Hoe meer berichten er worden gedeeld hoe groter de kans dat ouders ons vinden en op de hoogte worden gesteld van onze voorzieningen voor hun kinderen.

Als u op de afbeelding klikt dan wordt u doorverwezen naar de tekst die u erbij kunt plaatsen. Om de afbeelding zelf op te slaan staat u met uw muis op de afbeelding en drukt u op de rechtermuisknop om de afbeelding op te slaan.