Informatie & voorwaarden Schoolspullenpas 2018

Vanaf 1 april 2018 is het weer mogelijk om een Schoolspullenpas aan te vragen voor kinderen uit minimagezinnen. U ontvangt de pas aan het begin van de zomer. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft ten aanzien van de Schoolspullenpas.

In welke periode kunt u de Schoolspullenpas aanvragen?

Vanaf 1 april 2018 tot en met 31 augustus 2018 kunt u de Schoolspullenpas aanvragen. De eerste passen worden begin juli verstuurd. Dus ook als u op 1 april de pas aanvraagt, ontvangt u de pas begin juli.

Wanneer mag u de Schoolspullenpas aanvragen?

De Schoolspullenpas is voor minima-gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Wat kan je met de Schoolspullenpas kopen?

Met de Schoolspullenpas kunt u agenda’s, schriften, etuis, pennen, gymkleding, gymschoenen en dergelijke aanschaffen voor uw kind. Zie de meest gestelde vragen voor meer informatie en de winkellijst voor de deelnemende winkels. Verder kan je via de Saldocheck, het saldo op de Schoolspullenpas controleren.

Wanneer kan je de Schoolspullenpas gebruiken in de winkels?

De Schoolspullenpas kan worden gebruikt van 1 juli 2018 tot en met 31 oktober 2018.

Ik heb de Schoolspullenpas ontvangen, wat moet ik nu doen?

  • Activeer de pas op www.schoolspullenpas.nl door het nummer achterop de Schoolspullenpas en de geboortedatum van uw kind in te voeren. Let op! Vink ook aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  • U kunt nu de Schoolspullenpas gebruiken bij de aangesloten winkels. Via de Saldocheck kunt u bijhouden hoeveel geld er nog op de pas staat.

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@elkkinddoetmee.nl. Vermeld daarbij altijd uw naam, telefoonnummer, de naam van uw kind/kinderen en het gezinsnummer (indien bekend). Heeft u problemen met het activeren van de pas, vermeldt u dan ook de 19-cijferige code achterop de schoolspullenpas. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Klik in het linkermenu voor de lijst met aangesloten winkels, de saldocheck, de meest gestelde vragen en de algemene voorwaarden.