Informatie en voorwaarden Kindpas

De Kindpas is een betaalpas, waarmee kleding, jassen, schoenen, toiletartikelen (Hema) en leesboekjes gekocht kunnen worden. U kunt de Kindpas één keer per kalenderjaar aanvragen.

Aanvraagtermijn: 02-01-2024 tot en met 31-10-2024
Bestedingstermijn: 01-01-2024 tot en met 31-12-2024

U kunt bij Stichting Leergeld de Kindpas aanvragen voor een kind als de aanvraag voldoet aan onderstaande voorwaarden:

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u de Kindpas zo snel mogelijk thuis. Uiterlijk twee weken nadat de aanvraag is goedgekeurd.

Kindpas ontvangen?

  • Klik hier om de Kindpas te activeren.
  • Vul de negentien cijfers, die op de achterkant van de pas staan, en de geboortedatum van uw kind in. Klik daarna op ‘Activeer’.
  • Is de pas actief? Dan kunt u de pas gebruiken als betaalmiddel bij de aangesloten winkels. Ga naar Winkellijst Kindpas voor een overzicht.
  • Wilt u weten wat er aan tegoed op uw pas staat? Doe de Saldocheck. Vul de 19-cijferige code achterop de pas en de security code onder het krasvakje in om het saldo te bekijken.
  • Meer vragen over de Kindpas? Ga naar veel gestelde vragen.
  • Lukt het niet om de pas te activeren? Stuur dan een e-mail naar: info@elkkinddoetmee.nl.
  • Gaat u aankopen doen met de Kindpas? Doe dit dan samen met uw kind(eren).

Samenwerking Stichting Uniek: klantenkaart

Bij toekenning van een Kindpas of Schoolspullenpas krijgt u bij Uniek ook toegang tot een klantenkaart voor kinderkleding, die één jaar geldig is. Deze klantenkaart staat los van de Kindpas, waardoor u van beide voordelen kunt genieten.

Voor meer informatie over Uniek, bezoek: https://www.stichtinguniek.nl/. Een extra tip: wist u dat Uniek ook menstruatieproducten beschikbaar stelt?