Coronamaatregelen

Coronamaatregelen


Vanwege het coronavirus is het Leergeldkantoor tot en met 1 juni gesloten. Dit betekent dat wij de telefoon op kantoor niet op kunnen nemen, maar we zijn vanaf nu wel mobiel bereikbaar. U kunt ons op dinsdag, woensdag en donderdag van 11:00 – 14:00 uur bereiken op 06 147 28 277 of 06 147 34 119. Daarnaast kunt u zoals altijd ook een e-mail sturen naar info@elkkinddoetmee.nl. Wij nemen e-mails en aanvragen gewoon in behandeling.

Een aantal voorzieningen die u de afgelopen jaren in uw gemeente kon aanvragen zijn helaas door het coronavirus momenteel niet beschikbaar. Dit gaat om sociale activiteiten zoals dagjes uit of sport- en cultuuractiviteiten. Wanneer dergelijke activiteiten weer plaats mogen vinden, kunt u ze uiteraard weer aanvragen via de website. We houden u via eerder genoemde kanalen op de hoogte.

Alle andere voorzieningen kunt u gewoon via onze website blijven aanvragen. We doen ons best om deze voorzieningen uit te blijven leveren en nemen hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht. Dus wilt u bijvoorbeeld een fiets of een verjaardagsbox aanvragen? Dat kan gewoon. Ga naar www.elkkinddoetmee.nl, lees de voorwaarden goed door en dien een aanvraag in.

Verder willen wij iedereen aanraden om de maatregelen die door de regering zijn genomen met betrekking tot het coronavirus zo goed mogelijk op te volgen. Klik hier voor alle maatregelen vanaf 12 maart. Klik hier voor alle maatregelen vanaf 15 maart. Klik hier voor alle maatregelen vanaf 23 maart. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.