Informatie & voorwaarden Schoolspullenpas 2018

Vanaf 1 april 2018 is het weer mogelijk om een Schoolspullenpas aan te vragen voor kinderen uit minimagezinnen. U ontvangt de pas aan het begin van de zomer. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft ten aanzien van de Schoolspullenpas.

Wanneer kunt u de Schoolspullenpas aanvragen?
Van 1 april 2018 tot en met 31 augustus 2018 kunt u de Schoolspullenpas aanvragen. Voor gezinnen in de gemeente Katwijk, loopt de aanvraagperiode tot en met 30 september 2018.De eerste passen worden begin juli verstuurd. Dus ook als u op 1 april de pas aanvraagt, ontvangt u de pas begin juli.

Wanneer komt uw kind in aanmerking voor de Schoolspullenpas?
De Schoolspullenpas kan worden aangevraagd voor kinderen uit minimagezinnen van 4 tot en met 17 jaar. Op basis van de inkomensgegevens van de ouders wordt bepaald of de Schoolspullenpas wel of niet wordt verstrekt.

U heeft de Schoolspullenpas ontvangen, wat moet u nu doen?
Voordat u de Schoolspullenpas kunt gebruiken, moet u deze eerst activeren.

  • Activeer de pas op www.schoolspullenpas.nl de geboortedatum van uw kind en het 19-cijferige nummer achterop de Schoolspullenpas. Vink ook aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik op de activeer knop.
  • U kunt de Schoolspullenpas nu gebruiken bij de aangesloten winkels. Wilt u weten hoeveel geld er nog op de pas staat? Klik hier voor de saldocheck.

Wat kunt u met de Schoolspullenpas kopen?
Met de Schoolspullenpas kunt u agenda’s, schriften, etuis, pennen, gymkleding, gymschoenen en dergelijke aanschaffen voor uw kind.

Bij welke winkels kan ik de Schoolspullenpas besteden?
Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten winkels.

Wanneer kunt u de Schoolspullenpas uitgeven in de winkels?
De Schoolspullenpas kan worden gebruikt van 1 juli 2018 tot en met 31 oktober 2018.

Heeft u nog vragen?
Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen of stuur een e-mail naar info@elkkinddoetmee.nl. Vermeld daarbij altijd uw naam, telefoonnummer, de naam van uw kind/kinderen en het gezinsnummer (indien bekend). Heeft u problemen met het activeren van de pas, vermeldt u dan ook de 19-cijferige code achterop de Schoolspullenpas. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.