Leergeld Zoetermeer e.o. heeft de komende drie jaar een prominente plek langs het hoofdveld van ZKV De Meervogels gekregen. Later dit jaar prijkt ook de naam van Leergeld Zoetermeer e.o. op de shirts van een van de teams van de korfbalvereniging. De Zoetermeerse ondernemer Shurendy Gerardus betaalt de rekening.

Foto_Meervogels_Leergeld_20160414

‘Alle kinderen doen mee’. Het is vooral deze slogan van Stichting Leergeld Zoetermeer e.o. geweest die Gerardus zo aansprak, toen hij op zoek was om een lokaal doel te sponsoren. Eerder dit jaar is de voormalig directeur van Groupon Nederland een nieuw bedrijf begonnen. Met zijn onderneming Bruutt helpt hij startups met het opbouwen en organiseren van hun salesafdelingen. “Ik hoef met dit bedrijf niet op de voorgrond maar wilde wél iets voor de korfbalvereniging doen waar mijn dochter al drie jaar lid van is.” Samen met Feike Hoekema, bij ZKV De Meervogels bestuurslid PR & Marketing en onder andere verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsorgelden, besloot hij Leergeld Zoetermeer e.o. te gaan sponsoren. “Het contact was vervolgens snel gelegd”, zegt Hoekema.

Begin 2016 was op het hoofdveld de officiële presentatie van het sponsorbord. In aanwezigheid van het D2-team kreeg Marco Sikkel, voorzitter van Stichting Leergeld Zoetermeer e.o. het bord voor het eerst te zien. “We zijn hier als organisatie, die zich inzet om kinderen niet aan te kant laten staan omdat hiervoor thuis geen geld is, natuurlijk ongelofelijk blij mee”, aldus Sikkel.  Het brengt Leergeld onder de aandacht langs het sportveld en daarmee neemt de naamsbekendheid toe. Ik hoop dat vele ondernemers het voorbeeld van Gerardus zullen volgen. De kinderen staan daarmee niet aan de zijlijn en kunnen lekker en actief meedoen.

Zoetermeerse Zaken
Ook krijgt Leergeld in het blad Zoetermeerse Zaken http://www.zoetermeersezaken.nl/  advertentieruimte om ondernemers te interesseren voor investeren in de klanten en werknemers van de toekomst onze kinderen. Kortom ‘niet alleen aan de zijlijn’  maar ook krijgt de doelgroep de aandacht die het verdient in een prachtig goed en inhoudelijk blad voor o.a. ondernemend Zoetermeer.