De fotoactie van Leergeld Zoetermeer e.o. was een groot succes. In totaal hebben we 28 families in de gelegenheid gesteld om een mooie professionele familiefoto te laten maken. Het geluk en de emoties van de gezinnen waren overweldigend vfamiliefotooor de Leergeld vrijwilligers en de fotografen Ron Jenner en Chris Lans. Een lach, een traan en veel dankzegging en voor veel moeders naar hun zeggen het mooiste cadeau in jaren. Hieronder enkele reacties die we uiteraard hebben geanonimiseerd.

 

Onze dankzegging gaat ook uit naar www.broodjebezorgd.nl die de kinderen en hun ouders, voogden en verzorgers opvingen met lekkernijen en drinken.

Reacties op de familiefoto

“Ik wil jullie nogmaals super bedanken voor dit mooie cadeau!!! Wij zijn er echt heel erg blij mee en kijken nog iedere dag naar de mooie foto. Klaar voor een nieuwe start!

Ik wens jullie een heel goed 2017!!!”


“Wij zijn vanmiddag geweest en het was leuk. Het waren hele mooie foto’s. Bedankt nog en we zijn er erg blij mee. Het zal altijd een mooie herinnering blijven. bedankt en fijne feest dagen”.


“ik ben vreselijk blij en gelukkig dat mijn gezin en ik uitgekozen zijn om deel te nemen aan de gezinsfoto. dit was een lang gekoesterde droom van mij om mijn kinderen en mijzelf vast te leggen. Dit tevens het perfecte verjaardagscadeau wat ik aan mijn moeder voor haar 70ste verjaardag kan schenken”.