CKC & partners organiseert ‘De Ontdekking’

Onder de noemer ‘De Ontdekking’ organiseert CKC & partners tijdens de schoolvakanties leuke dagprogramma’s bestaande uit verschillende workshops en dagelijks eindigend in een spectaculaire presentatie. Alle kinderen tussen de 6-12 jaar aan kunnen deelnemen. Met behulp van de beste vakdocenten komen verwondering, samenspel, plezier en creativiteit samen in een spectaculair dagprogramma.

Ben jij klaar om een geheel nieuw avontuur aan te gaan? Op 27, 28 februari en 1 maart is er een beperkt aantal plaatsen vrij voor avonturiers om mee op reis te gaan. Heb jij straks een goed verhaal te vertellen na de vakantie, als je terugkomt tenminste.

Wat gaan we doen:

Dinsdag wordt er gewerkt aan een digitale tentoonstelling. Er worden o.a. animaties gemaakt met (ruimte)afval. Ouders/ verzorgers zijn van harte uitgenodigd om aan het eind van de dag de tentoonstelling te komen bekijken.Woensdag staat in het teken van het maken en opnemen van een kosmische muziekclip, compleet met decor! De dag wordt afgesloten met een concert voor de ouders/ verzorgers.

Donderdag ervaar je hoe het is om gewichtsloos te zijn en ondersteboven te hangen als een astronaut. Theater, spel en circustechniek brengen de ruimtereizigers tot op grote hoogte!
Aan het eind van de dag mogen ouders/verzorgers hun astronauten uit de lucht komen plukken, als het lukt. Leuk om te melden is dat er van alle dagen een vlog wordt gemaakt, misschien wel door jou?

Kosten incl. lunch, drinken en wat lekkers zijn per kind € 23,- per dag. Kom je met een vriendje/ vriendin of broer/ zus dan krijgen jullie beiden 10% korting. Hiervoor noteer op het aanmeldformulier de naam van je vriend/ vriendin in het opmerkingenveld. Zoetermeerpashouders GRATIS. Geef in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier aan dat je een Zoetermeerpas hebt en vergeet deze op de dag van deelname niet mee te nemen!

Ga voor meer informatie of direct aanmelden naar: www.ckc-zoetermeer.nl/deontdekking