Welkom bij Leergeld Barendrecht

Welkom op de pagina van de gemeente Barendrecht. Wellicht bent u hier voor het eerst en dan leggen wij u graag uit hoe het werkt. In de gemeente Barendrecht biedt Leergeld vanaf 1 juli 2020 gezinnen met minimale financiƫle middelen een Kindpakket aan. Het Kindpakket is een verzamelnaam voor voorzieningen die nodig zijn voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs om mee te kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes. Heeft uw kind bijvoorbeeld een fiets nodig? Klik dan hieronder op de fiets. U vindt op de Fiets-pagina de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de voorziening. Voldoet u aan de voorwaarden? Klik dan op het aanvraagformulier om een aanvraag in te dienen.

Iedereen kan bij Leergeld een aanvraag indienen voor een kind. Dat kan uzelf als ouder, maar u kunt ook hulp vragen via een bekende of een intermediair. Lukt het toch niet helemaal? Neem dan via info@elkkinddoetmee.nl of 06 147 28 277 contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een voorziening van Leergeld? Dien dan toch een aanvraag in. Leergeld beoordeeld vervolgens of u in aanmerking komt.
Wil je weten hoe wij kinderen ondersteunen?
Klik hier voor de video