Vanaf heden kunt u de Kindpas 2019 aanvragen. De Kindpas is een betaalpas waarmee enkel spullen als kleding, schoenen en leesboekjes gekocht mogen worden.

U kunt de Kindpas tot en met 31 juli 2019 aanvragen en u kunt de pas besteden van 23 januari2019 tot en met 30 november 2019. Kijk voor de winkels waar u de Kindpas kunt besteden op de winkellijst op onze website.

peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet outlet moose knuckles moose knuckle canada max maillots max maillot pas cher stone island outlet stone island uk stone island outlet 2018 outlet stone island supreme outlet supreme outlet online