De Kindpas is tot nu toe een groot succes gebleken. Er zijn al meer dan 2.200 Kindpassen tot nu toe uitgegeven. Voor de gezinnen die al een Kindpas hebben ontvangen en deze nog niet hebben gebruikt, vergeet de pas niet te activeren. De Kindpas kan t/m 31 oktober 2017 worden gebruikt in de winkels die daarbij zijn aangesloten.

peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet outlet moose knuckles moose knuckle canada max maillots max maillot pas cher stone island outlet stone island uk stone island outlet 2018 outlet stone island supreme outlet supreme outlet online